Medische Fitness – Fysiotherapie Sam van Houten – Amsterdam
Sam van Houtenstraat 9 - 11 1067JA Amsterdam Tel:020 - 611 0320

Welkom bij Fysiotherapie Sam van Houten

Fysiotherapie Sam van Houten is in maart 2010 ontstaan uit twee fysiotherapiepraktijken die in Geuzenveld al ruim 25 jaar werkzaam waren. Onze praktijk is gevestigd in een modern pand aan de Sam van Houtenstraat in Amsterdam-West met ruime behandelkamers en de nieuwste apparatuur. Ook beschikt onze praktijk over een grote oefenzaal voorzien van veel oefenapparatuur van Technogym.

Adresgegevens

Sam van Houtenstraat 9 - 11
1067JA Amsterdam
Tel:020 - 611 0320
info@fysiotherapiesvh.nl

Medische Fitness

Voor wie is medische fitness bedoeld?

Iedereen die op een verantwoorde manier aan zijn of haar gezondheid en/of conditie wil werken kan bij ons terecht. Het is de plek om onder deskundige begeleiding van geregistreerde fysio-/oefentherapeuten op een plezierige wijze doelgericht te trainen.

Het is een uitkomst voor mensen die wel willen, maar niet goed weten hoe te beginnen. Mensen die gewoon weer eens willen gaan sporten. Maar ook mensen, die vanwege bepaalde klachten moeilijk kunnen sporten bieden wij een uitkomst. Denk hierbij onder andere aan klachten zoals reuma, fibromyalgie, rugklachten, revalidatie na een operatie enz. Ook voor ouderen kunnen wij een oefenprogramma op maat samenstellen. Belangrijk is dat iedereen kan trainen op zijn of haar eigen niveau.

Hoe wordt er getraind?

Er wordt alleen getraind op afspraak en er kunnen maximaal 10 personen in een groep. Hierdoor kan een optimale groepsgrootte en begeleiding (altijd door geregistreerde therapeuten) gegarandeerd worden. De training vindt plaats in de oefenzaal, welke ingericht is met trainingsapparatuur.

Tevens is er ruimte beschikbaar voor vrije oefeningen. Iedere training duurt een uur en zal beginnen met een warming-up met gebruik van hartslagmeters, vervolgens kan iedereen zijn persoonlijke trainingsschema afwerken en tot slot volgt er een gezamenlijke cooling down. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een abonnement om één of twee keer per week te trainen.